台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 白蘭花香

与你分享~☆兰花心事☆~

1万

6万

师长

开心人生、自由民主

社区居民忠实会员

韩雪1:
大只佬:
wanyili:
大只佬:

哗...丐靓架百花饺啊,多谢园主咯。.中意快吃4了赵.少食多歺,吾好似前世未吃过巧。唔...慢慢品尝先系享受啦嘛。.几识歺话大只。未偶西.你同伛去南山先吾偶。嘟几爽互。.吹西北风梗系爽啦!聂吾爽就吾一齐睇南山出现啦。

.南山系你的老家。好记性聂企哇伛梗好记性拉。.荡路吾识返企.跟大只返企卖得咯荡你个头呢。.大只话要交租,呆乃可银両交.使伛脚底记住先呀。.你帮手喊伛依.喊谁?呆莫等紧你。一齐去南山莫?.一齐返唐山。唔...好互,一言为定咯。.约去乃也等枚呆。约你一齐去亚1屐企尼。.去屐企开扒地莫好糸讲扒〝地〞唔...千其吾好扒灰就得咯端正好个态度先检查后批准才登门拜访。使吾使念枚语录先入屋啊?记得带枚毛选五集来。不孰读者一律拒于门外

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ
百花园:
韩雪1:
大只佬:
wanyili:
大只佬:

哗...丐靓架百花饺啊,多谢园主咯。.中意快吃4了赵.少食多歺,吾好似前世未吃过巧。唔...慢慢品尝先系享受啦嘛。.几识歺话大只。未偶西.你同伛去南山先吾偶。嘟几爽互。.吹西北风梗系爽啦!聂吾爽就吾一齐睇南山出现啦。

.南山系你的老家。好记性聂企哇伛梗好记性拉。.荡路吾识返企.跟大只返企卖得咯荡你个头呢。.大只话要交租,呆乃可银両交.使伛脚底记住先呀。.你帮手喊伛依.喊谁?呆莫等紧你。一齐去南山莫?.一齐返唐山。唔...好互,一言为定咯。.约去乃也等枚呆。约你一齐去亚1屐企尼。.去屐企开扒地莫好糸讲扒〝地〞唔...千其吾好扒灰就得咯端正好个态度先检查后批准才登门拜访。使吾使念枚语录先入屋啊?记得带枚毛选五集来。.带个口去吃饭.有鸡有腊肠先准来。

1万

6万

师长

开心人生、自由民主

社区居民忠实会员

韩雪1:
百花园:
韩雪1:
大只佬:
wanyili:
大只佬:

.南山系你的老家。好记性聂企哇伛梗好记性拉。.荡路吾识返企.跟大只返企卖得咯荡你个头呢。.大只话要交租,呆乃可银両交.使伛脚底记住先呀。.你帮手喊伛依.喊谁?呆莫等紧你。一齐去南山莫?.一齐返唐山。唔...好互,一言为定咯。.约去乃也等枚呆。约你一齐去亚1屐企尼。.去屐企开扒地莫好糸讲扒〝地〞唔...千其吾好扒灰就得咯端正好个态度先检查后批准才登门拜访。使吾使念枚语录先入屋啊?记得带枚毛选五集来。.带个口去吃饭.有鸡有腊肠先准来。有红包准去吗

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ
CCC:
韩雪1:
百花园:
韩雪1:
大只佬:
wanyili:
大只佬:

.南山系你的老家。好记性聂企哇伛梗好记性拉。.荡路吾识返企.跟大只返企卖得咯荡你个头呢。.大只话要交租,呆乃可银両交.使伛脚底记住先呀。.你帮手喊伛依.喊谁?呆莫等紧你。一齐去南山莫?.一齐返唐山。唔...好互,一言为定咯。.约去乃也等枚呆。约你一齐去亚1屐企尼。.去屐企开扒地莫好糸讲扒〝地〞唔...千其吾好扒灰就得咯端正好个态度先检查后批准才登门拜访。使吾使念枚语录先入屋啊?记得带枚毛选五集来。.带个口去吃饭.有鸡有腊肠先准来。有红包准去吗.睇有几大包先互?

3万

旅长

社区居民

韩雪1:
CCC:
韩雪1:
百花园:
韩雪1:
大只佬:
wanyili:
大只佬:

.南山系你的老家。好记性聂企哇伛梗好记性拉。.荡路吾识返企.跟大只返企卖得咯荡你个头呢。.大只话要交租,呆乃可银両交.使伛脚底记住先呀。.你帮手喊伛依.喊谁?呆莫等紧你。一齐去南山莫?.一齐返唐山。唔...好互,一言为定咯。.约去乃也等枚呆。约你一齐去亚1屐企尼。.去屐企开扒地莫好糸讲扒〝地〞唔...千其吾好扒灰就得咯端正好个态度先检查后批准才登门拜访。使吾使念枚语录先入屋啊?记得带枚毛选五集来。.带个口去吃饭.有鸡有腊肠先准来。有红包准去吗.睇有几大包先互?.系恭喜发财丐大包

1万

6万

师长

开心人生、自由民主

社区居民忠实会员

百花园:
韩雪1:
CCC:
韩雪1:
百花园:
韩雪1:
大只佬:
wanyili:
大只佬:

.南山系你的老家。好记性聂企哇伛梗好记性拉。.荡路吾识返企.跟大只返企卖得咯荡你个头呢。.大只话要交租,呆乃可银両交.使伛脚底记住先呀。.你帮手喊伛依.喊谁?呆莫等紧你。一齐去南山莫?.一齐返唐山。唔...好互,一言为定咯。.约去乃也等枚呆。约你一齐去亚1屐企尼。.去屐企开扒地莫好糸讲扒〝地〞唔...千其吾好扒灰就得咯端正好个态度先检查后批准才登门拜访。使吾使念枚语录先入屋啊?记得带枚毛选五集来。.带个口去吃饭.有鸡有腊肠先准来。有红包准去吗.睇有几大包先互?.系恭喜发财丐大包三个仙大包吗

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ
大只佬:

.南山系你的老家。好记性聂企哇伛梗好记性拉。.荡路吾识返企.跟大只返企卖得咯荡你个头呢。.大只话要交租,呆乃可银両交.使伛脚底记住先呀。.你帮手喊伛依.喊谁?呆莫等紧你。一齐去南山莫?.一齐返唐山。唔...好互,一言为定咯。.约去乃也等枚呆。约你一齐去亚1屐企尼。.去屐企开扒地莫好糸讲扒〝地〞唔...千其吾好扒灰就得咯端正好个态度先检查后批准才登门拜访。使吾使念枚语录先入屋啊?记得带枚毛选五集来。.带个口去吃饭.有鸡有腊肠先准来。有红包准去吗.睇有几大包先互?.系恭喜发财丐大包三个仙大包吗.好似粒芝麻巧吾可。

2万

59083万

副司令

懂得真诚的人找到朋友。

社区居民

QQ
同学仔:
韩雪1:
大只佬:

.南山系你的老家。好记性聂企哇伛梗好记性拉。.荡路吾识返企.跟大只返企卖得咯荡你个头呢。.大只话要交租,呆乃可银両交.使伛脚底记住先呀。.你帮手喊伛依.喊谁?呆莫等紧你。一齐去南山莫?.一齐返唐山。唔...好互,一言为定咯。.约去乃也等枚呆。约你一齐去亚1屐企尼。.去屐企开扒地莫好糸讲扒〝地〞唔...千其吾好扒灰就得咯端正好个态度先检查后批准才登门拜访。使吾使念枚语录先入屋啊?记得带枚毛选五集来。.带个口去吃饭.有鸡有腊肠先准来。有红包准去吗.睇有几大包先互?.系恭喜发财丐大包三个仙大包吗.好似粒芝麻巧吾可。是金仔好值钱话。你做礼物送A我衣。

5万

师长

社区居民

韩雪1:
大只佬:

.南山系你的老家。好记性聂企哇伛梗好记性拉。.荡路吾识返企.跟大只返企卖得咯荡你个头呢。.大只话要交租,呆乃可银両交.使伛脚底记住先呀。.你帮手喊伛依.喊谁?呆莫等紧你。一齐去南山莫?.一齐返唐山。唔...好互,一言为定咯。.约去乃也等枚呆。约你一齐去亚1屐企尼。.去屐企开扒地莫好糸讲扒〝地〞唔...千其吾好扒灰就得咯端正好个态度先检查后批准才登门拜访。使吾使念枚语录先入屋啊?记得带枚毛选五集来。.带个口去吃饭.有鸡有腊肠先准来。有红包准去吗.睇有几大包先互?.系恭喜发财丐大包三个仙大包吗.好似粒芝麻巧吾可。是金仔好值钱话。

3万

旅长

社区居民

韩雪1:
同学仔:
韩雪1:
大只佬:

.南山系你的老家。好记性聂企哇伛梗好记性拉。.荡路吾识返企.跟大只返企卖得咯荡你个头呢。.大只话要交租,呆乃可银両交.使伛脚底记住先呀。.你帮手喊伛依.喊谁?呆莫等紧你。一齐去南山莫?.一齐返唐山。唔...好互,一言为定咯。.约去乃也等枚呆。约你一齐去亚1屐企尼。.去屐企开扒地莫好糸讲扒〝地〞唔...千其吾好扒灰就得咯端正好个态度先检查后批准才登门拜访。使吾使念枚语录先入屋啊?记得带枚毛选五集来。.带个口去吃饭.有鸡有腊肠先准来。有红包准去吗.睇有几大包先互?.系恭喜发财丐大包三个仙大包吗.好似粒芝麻巧吾可。是金仔好值钱话。你做礼物送A我衣。想坏个脑冇