台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 貓頭鷹

送舊迎新--2005---2006

5万

版主

社区居民

有萝卜在,大家尽管发表高见,我牙痛。

版主

岂有此理,昨天趁我电脑打唔开,阿鸡你就大发高论,成个鸡姆渣,到处找人打,虽然在美国你是算好打一点,但在大陆有碧咸甘劲,你敢唔敢跟碧咸过上几招呢?

24万

师长

还没有签名,写一个吧~p丨丨

社区居民

原文由 碧咸 发表:
有萝卜在,大家尽管发表高见,我牙痛。

碧咸:你牙痛咩?你搵我啦,亞貓善長剝牙,如果你上牙痛!我會幫你剝下牙,上下都痛,咁就平衡返啦----哈哈.

24万

师长

社区居民

原文由 昌记 发表:
大番薯 :你俩成日打来打去,年头打到年尾不如停下手啦,农历也年尾了,叫阿鸡洗干净鸡尾准备浸酒过年吧,你最好也洗净皮等礓醋,等到明年正月初八时你俩上场最适用。

昌哥:你鋪頭有昌記牌雞屎彿酒咩?酒味如何?叫解索者或阿龔試下味先.因他們在圍村系有牌的監酒專家.

[此帖子已被 貓頭鷹 在 2006-1-8 5:36:36 编辑过]

5万

版主

社区居民

原文由 貓頭鷹 发表:

碧咸:你牙痛咩?你搵我啦,亞貓善長剝牙,如果你上牙痛!我會幫你剝下牙,上下都痛,咁就平衡返啦----哈哈.

阿猫:你在牛屎巷开牙医档莫,生意好吗?

版主

白云茶坊网中开,云雨茶客论茶来

社区居民

[quote]原文由 貓頭鷹 发表:
昌哥:你鋪頭有昌記牌雞屎彿酒咩?酒味如何?叫解索者或阿龔試下味先.因他們在圍村系有牌的監酒專家.

貓頭鷹,昌記鋪頭是賣大蕃薯的,怎解又變了賣雞屎彿酒啊?酒的專利唔系比阿龔羅佐咩,解索者和阿龔專"吮洗腳水"變佐"吮雞屎彿水"!哎呀!好玩啊!screen.width-300)this.width=screen.width-300\"> screen.width-300)this.width=screen.width-300\"> screen.width-300)this.width=screen.width-300\">

[此帖子已被 白雲 在 2006-1-8 9:25:39 编辑过]

24万

师长

社区居民

原文由 碧咸 发表:

阿猫:你在牛屎巷开牙医档莫,生意好吗?

碧咸:你去牛屎巷要搵睇牛仔,牙痛就要來圍村搵亞貓這個無牌牙醫<不過剝牙前要屙淨尿先>,想有牌搵亞龔,不過亞龔收費昂貴,你諗過先咯.

[此帖子已被 貓頭鷹 在 2006-1-8 9:36:46 编辑过]

5万

版主

社区居民

哈哈,骗鬼吃豆腐

24万

师长

社区居民

[quote]原文由 白雲 发表:
[quote]原文由 貓頭鷹 发表:

貓頭鷹,昌記鋪頭是賣大蕃薯的,怎解又變了賣雞屎彿酒啊?酒的專利唔系比阿龔羅佐咩,解索者和阿龔專"吮洗腳水"變佐"吮雞屎彿水"!哎呀!好玩啊!screen.width-300)this.width=screen.width-300\">

白云:昌記鋪頭除佐賣雞屎佛酒之外,還有白云鳳爪賣添,鳳爪送雞尾酒是至高享受哇.

版主

白云茶坊网中开,云雨茶客论茶来

社区居民

原文由 碧咸 发表:
哈哈,骗鬼吃豆腐

碧咸,如果你牙痛去圍村搵亞貓剝牙就大件事啦!分分鐘你左邊牙痛佢幫你剝右邊牙咁就敗啦!