台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: 白蘭花香

怀旧相

连长

樂叔,呆讀書寧時,男女授受不親,加上呆又死唔去丐怕羞.几浩敢望多女同學一眼呀?

記得寧時編排坐位,全部都系男同男坐,女同女坐.所以冇機會同乜花乜紅乜妙乜蘭乜娟乜秋乜霞同桌.哈哈!

1万

版主

社区居民

原文由 钟跃民 发表于 2007-2-14 10:17:20 :

樂叔,呆讀書寧時,男女授受不親,加上呆又死唔去丐怕羞.几浩敢望多女同學一眼呀?

記得寧時編排坐位,全部都系男同男坐,女同女坐.所以冇機會同乜花乜紅乜妙乜蘭乜娟乜秋乜霞同桌.哈哈!

老钟数来数去偏偏还剩返个乜华唔敢数!等呆得闲穷时去稳阿老胡问清楚先。

排长

乐叔:柴佬丐时手脚麻利,功夫上乘,当年穷时耿是到华山〝爬〞得多.太未啊?柴佬,华山峰顶靓吗?帮我摘朵花送比班主,擦下鞋好加人工啊.fficeffice\" />

Dan:发扬我国军敢于〝爬、摸、打〞的本性行为,跟着柴佬旅〝爬山〞.乐叔:一齐吧.

Pancho同学:你打玻几好野,可惜系打细玻.请体下呆jl的料就A随呆玩大玻个能耐.穷时同你都几好广.[误认德我今生打扁你个头]祝您工作顺利.班主望你秀才旺76.

工兵

社区居民

j1:估唔到你的文学如此顶瓜瓜,可否度两招我阿,江湖相望已三十几载,重记得我这位学友,
可贺!得闲<a href=\"javascript:emoticon('40')\">,哈哈!
顺祝人.财两旺。

排长

才子Dan:

细看一下你的帖子,真感叹你老兄的功力,你才华洋溢,假如放回本村出版,那真是光宗耀祖了.一叶华丽,民众喜爱,秀才携手,生意兴隆!fficeffice\" />

Pancho:多谢您的欣赏.你当年的英姿我记忆犹新.[黑皮肤、笑起来忠厚得只见棚牙,但打起排球来象龙滚风甘世利].

你班许多同学我都认识,只是毕业后无见过,只有志平.泳芝.丽嫦.小勇.国勤.湘浓.泽生等与我在同一农场生活.但白兰花出的相片己见识返许多面孔。在此祝愿各位同学新年如意!

连长

阿j l,你的文章寫得不錯,請多動筆,為76村多添話題.謝謝.白領導經常稱贊你呢!

[此帖子已被 白蘭花香 在 2007-2-20 2:45:21 编辑过]

1万

版主

清雅如蘭的面對生活,優雅从容的

社区居民

阿jl,你的文章寫得不錯,請多動筆,為76村多添話題.謝謝.白領導經常稱贊你呢!

原來茶館事頭婆\"白云姑娘\"話你鐘躍民係個<吹水佬>睇來也係冇セ錯,你成日識得吹水又得可令人笑一場,真係佩服你,趁著新春尹始,唔知鐘生有冇考慮過在76村開多個擋灘,{ 吹水又得笑一笑 }這個專題呢?

[此帖子已被 白蘭花香 在 2007-2-20 2:52:14 编辑过]

1万

版主

清雅如蘭的面對生活,優雅从容的

社区居民

http://cardimg.163.com/mcards/9/big/2149.swf

[此帖子已被 白蘭花香 在 2007-2-21 10:56:20 编辑过]

连长

小白,寧個事頭婆本來亦系個几好既人,你睇傴间鋪丐旺場就知啦!除了有靚茶嘆外,更系撮合多對網上男女情侶.不過,老鐘要去嘆茶,亦要睇時候,遇到事頭婆心情唔靚,入到去實A傴砸餐爽個.遲一陣路過,等我又去拜個年,按估新年唔會又砸我估嘩?

[此帖子已被 钟跃民 在 2007-2-20 13:09:25 编辑过]