台山同学网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 白蘭花香

同学們有空多多回來聚聚

1万

版主

清雅如蘭的面對生活,優雅从容的

社区居民

原文由 liwanyi 发表于 2007-6-13 22:30:57 :

白班主:报告你听原来dan在穷开花店哄靓女,呆从好远返来帮伛带这些花送俾你顺下条气。伛话上次激到你龙颜大怒伛不敢回村,伛等钟跃民返在先做当箭牌伛才返来哗!报告完毕!

靓女接花:

[此帖子已被 liwanyi 在 2007-6-13 22:40:42 编辑过]

Liwanyi:謝謝你啦!花儿很鮮也很美,可惜收花者不是呆,阿Dan送花畀你係佢嘅心意,你又怎可以随手轉讓呀?

76村係我們联磬感情,聚舊同學歡笑,大家暢談問候嘅娛樂村,无任歡迎大家的参與,何妨他們本是76村的一分子,~浪子終會有回头日~

75万

军长

李婉仪

社区居民忠实会员

QQ
靓女接花:

[此帖子已被 liwanyi 在 2007-6-13 22:40:42 编辑过]

Liwanyi:謝謝你啦!花儿很鮮也很美,可惜收花者不是呆,阿Dan送花畀你係佢嘅心意,你又怎可以随手轉讓呀?

76村係我們联磬感情,聚舊同學歡笑,大家暢談問候嘅娛樂村,无任歡迎大家的参與,何妨他們本是76村的一分子,~浪子終會有回头日~

白班主:这靓花真系dan叫呆带返来送给你,如你吾收花伛更吾敢回村啦。

1万

版主

社区居民

liwanyi:你的心我領啦!阿Dan和我同班4年,我深知佢人性格,从來唔識去探女同學嘅,根本都唔敢多望女仔。

今日你有緣收到阿Dan送畀你咁鮮美的花,你好應珍惜喔

75万

军长

李婉仪

社区居民忠实会员

QQ
原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-15 0:21:27 :

liwanyi:你的心我領啦!阿Dan和我同班4年,我深知佢人性格,从來唔識去探女同學嘅,根本都唔敢多望女仔。

白班主:你吾相信呆既就去伛dan花店睇下咯。

61万

军长

仰高山解萦怀,临大海悟包容.

社区居民

原文由 liwanyi 发表于 2007-6-15 0:27:32 :
原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-15 0:21:27 :

白班主:你吾相信呆既就去伛dan花店睇下咯。
系吖!白兰花香.哑Wanyi冇车大炮,我DO过去睇过.

1万

版主

社区居民

樓上两位靚女:你們幾時又再到阿Dan嘅花店去探坊呵?可幫我問候声佢好?順便告知佢近來76村開咗好多间生意檔,因此需要间花蒲來送花做賀礼,問下佢有冇意思在76村搞返间,這里風水好旺哇 有勞两位啦.